Club-fans suggereren opnieuw naam van gedroomde opvolger voor Deila: "Passie als geen ander!

Club Brugge ging afgelopen met 2-1 onderuit tegen Union. Tegen de nummer één in de stand verliezen is geen schande zou je kunnen zeggen, maar vooral de manier waarop was voor veel supporters van Club Brugge de spreekwoordelijke druppel. Club Brugge was het merendeel van de wedstrijd onmondig tegen het spel van Union en moest volledig ondergaan. Veel fans zien trainer Ronny Deila als schuldige en op sociale media speculeren ze dan ook al vollop over mogelijke opvolgers. Eén naam die regelmatig valt: Ivan Leko.

Ivan Leko terugkeer Club Brugge

Ivan Leko werd onlangs enigzins verrassend ontslagen als coach van Hajduk Split. Na de slechte prestatie en tonnen kritiek op Ronny Deila, zien de Club-fans Leko als de ideale vervanger nu hij terug beschikbaar is. Ivan Leko kende een goede periode als coach van Club Brugge. Hij coachte er 99 wedstrijden, pakte gemiddeld 1,85 punten per match en won er één keer de titel. 'No Sweat, No Glory' is iets wat Club Brugge-fans missen. Tactisch was Leko misschien niet de sterkste, maar hij bracht wel vuur en passie in de ploeg. De fans laten op sociale media uitschijnen dat ze in hem de opvolger van Deila zien bij Blauw-Zwart.

club-fans noemen ivan leko als opvolger deilaclub-fans noemen ivan leko als opvolger deilaclub-fans noemen ivan leko als opvolger deilaclub-fans noemen ivan leko als opvolger deilaclub-fans noemen ivan leko als opvolger deila

Ook toen het ontslag van Leko bij Hajduk splits bekend werd, waren er al Club-fans die hem als opvolger zagen:

Ook de afgelopen weken werd met heimwee teruggekeken naar het Leko-tijdperk: 

Ook interessant