Frank Arnesen (Feyenoord) over komst BeNeLiga: "De Belgische topploegen willen het graag"

"Ik sluit niet uit dat het ervan komt, de Belgische topploegen willen het graag", zegt Arnesen. Voor zijn komst naar Feyenoord, werkte hij voor Anderlecht. "Dat was erg hartelijk. Ik ben na mijn ontslag zelfs nog in Anderlecht geweest om mijn geopereerde knie te laten verzorgen. Even goeie vrienden. Mijn waardering voor Anderlecht en Vincent (Kompany, red.) is nog steeds even groot." Dat zegt Frank Arnesen, de technisch directeur van de club, in gesprek met het Belgische Het Laatste Nieuws. Het plan voor de komst van een competitie met ploegen uit Nederland en België, ligt al een tijdje op tafel. 

Anderlecht

Zijn oude club heeft het zwaar, maar de huidig technisch directeur van Feyenoord denkt dat het goedkomt. "Absoluut. Anderlecht is een traditieclub, die altijd zal terugkomen. Al zal dat niet automatisch lukken, ze zullen wel iets moeten doen, hè. Daarmee zijn ze nu bezig, met goeie mensen. Ik blijf het volgen. En zal altijd met plezier terugkeren naar Anderlecht - heerlijke club."

Volg ons op Instagram: 

Volg ons op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Dit is het duurste elftal uit de Jupiler Pro League 🔥 is jouw team aanwezig? ##clubbrugge##kaagent##anderlecht##genk##standard##jpl##voetbal

♬ Blinding Lights - The Weeknd