Wie is Emily Black, een 23-jarige influencer uit Engeland en getrouwd met Slotta?

Emily Black is een ware internetsensatie. De wonderschone Engelse van 23 jaar oud heeft op Instagram zo'n 840.000 volgers en kent furore op TikTok (1,7 miljoen volgers) en YouTube (423.000 abonnees). Naast haar filmpjes en foto's heeft Black ook een eigen OnlyFans-account, waar zij met ondeugend beeldmateriaal veel geld mag verdienen. Ze heeft haar bekendheid volledig te danken aan het internet en is sinds kort is ze ook getrouwd met de bekende Nederlander Flank van der Slot (gekend als Slotta). Tijd om haar nog wat beter te leren kennen.

Wie is Emily Black?

Emily Black werd op 19 april 2000 geboren in Engeland en is op moment van schrijven 23 jaar oud. Aanvankelijk studeerde Emily Black Entomologie en Zoölogie aan de universiteit, maar die studies zette ze stop om haar droom als model waar te maken. Toen ze tijdens haar studietijd als danseres werkte in een club, werd haar meteen duidelijk dat ze haar carrière een ander pad wilde opsturen. En daar is ze dus zeker in geslaagd, ze verdient bakken geld als influencer en heeft enkele miljoenen volgers op alle sociale media-kanalen samen. Ze zoekt regelmatig het randje op en dat levert duidelijk succes op!

Emily Black OnlyFans

Al vrij snel nadat Emily Black haar studies stopzette, richte ze een OnlyFans-account op. Enkele jaren later is ze één van de bekendste modellen op de seksueel getinte website. Emily Black heeft meer dan 600.000 likes op haar OnlyFans-pagina en een abonnement kost zo'n 25 dollar per maand. Of met andere woorden: ze is een succesvolle 'content creator'!

Emily Black Slotta

Emily Black vormt een koppel met de Nederlander Frank van der Slot, ookwel Slotta genoemd en eveneens actief op YouTube met bijna 300.000 volgers. Hij is ook een voormalig e-sporter en huidig presentator en commentator van de eDivisie, de online versie van de Eredivisie. Aangezien beiden erg populair zijn op sociale media en vooral YouTube, zal het je niet verbazen dat ze elkaar net daar leerden kennen. Alles begon toen Slotta voor de grap video's maakte over Emily Black. Na een tijdje gingen ze elkaar ook ontmoeten. Toen Slotta haar ten huwelijk vroeg, werd meteen duidelijk dat ze ook officieel een koppel vormden. Emily Black en Frank van der Slot zouden eind april in het huwelijksbootje gestapt zijn, al vermoeden veel mensen dat het gaat om een marketingstunt. De kans dat ze een echt koppel vormen, lijkt eerder klein. Hieronder zie je een video waar hij haar ten huwelijk vraagt:

Emily Black pronkt met haar verlovingsring, gekregen van 'Slotta':

Eind april 2023 zouden ze dan ook effectief trouwen ... een marketingstunt?

Emily Black Manchester United

Op het gebied van voetbal is Emily Black fan van Manchester United. Dit laat zij blijken uit enkele Instagram-posts. Kijk mee en geniet van haar knapste foto's!

Emily Black Manchester United

Hieronder zie je de knapste Instagram-foto's van Emily Black. Ze telt bijna één miljoen volgers:

Uiteraard is Emily Black op TikTok actief: 

@emilyblacktok No dont go🥺🫶🏼 #fakebody♬ original sound - m 🪬
@emilyblacktok This took us so long hehe #fakebody♬ Tomioka Dropping July 6th - Jay Eazy
@emilyblacktok Hey:) #fakebody♬ Think about You - K2Rawww
@emilyblacktok

come and see me?

♬ original sound - Melat

En eveneens op YouTube: 

Ook interessant