Degryse én Vandenbempt zetten 1 Club-speler op de schopstoel na Westerlo: "Stelt opnieuw teleur"

Club Brugge heeft er geen te beste voorbereiding op de tweede Champions League-match tegen Atlético Madrid op zitten. Blauw-zwart donderde zaterdagavond pardoes van de roze wolk door met 0-2 te verliezen van promovendus Westerlo. Enkele Bruggelingen die hun kans kregen gaven niet thuis. Eén daarvan was Roman Yaremchuk. De recordaankoop van Club kreeg de wind van voren van de fans én van analisten Marc Degryse en Peter Vandenbempt.

Degryse Vandenbempt Roman Yaremchuk

"Wat opvalt, is dat Yaremchuk voorlopig geen meevaller is. Ook toen hij tegen Standard mocht starten een paar weken geleden, liep hij achter de feiten aan. We mogen meer verwachten van een spits van 16 miljoen. Het gaat tijd kosten vooraleer we de Yaremchuk van z'n beste jaar bij Gent gaan zien.", waren de duidelijke woorden van Marc Degryse.

Ook Peter Vandenbempt had het over de Oekraïner én Noa Lang: "Yaremchuk stelde opnieuw teleur, had die paar kansen moeten afmaken en dat valt extra op omdat zijn concurrent, de Spanjaard Jutgla, het geweldig doet. En Noa Lang liep bij zijn wissel met een lang gezicht zijn coach voorbij en dan kan je zien dat hij niet gebleven is bij Club Brugge om in het weekend tegen Westerlo te voetballen en woensdag in Madrid op de bank te zitten toekijken."

De Yaremchuk van bij Gent moeten ze in Brugge nog te zien krijgen:

Ook interessant