Anderlecht-fans zien één ENORME uitblinker na 2-0 winst tegen AZ: "Hij eet zijn tegenstander op!"

Wat een wedstrijd en een nog beter resultaat! Anderlecht trekt volgende week met een 2-0 voorsprong naar de Nederland om daar in een onderling duel uit te maken wie doorstoot naar de halve finales van de Conference League. Een bijzonder efficiënt RSCA pakte in eigen huis uit met een goede wedstrijd tegen AZ en een verdiende overwinning. Aan de rust was Murillo nog de absolute uitblinker, maar na 90 minuten is er zeker ook een eervolle vermelding voor Moussa Ndiaye. De linksachter speelde een puike match en dat zagen de fans van Anderlecht ook!

Ndiaye vs AZ

"Wat een match van Ndiaye"

"Moussa Ndiaye breekt op een bizarre manier het vasten. Hij eet zijn tegenstander gewoon rauw op!"