Real-fans KRUISIGEN Hazard na gelekte video van zijn nachtleven: "Zelfs ik heb die buik niet!" (VIDEO)

Neen, het gaat nog altijd niet al te goed in de voetbalcarrière van Eden Hazard. De winger van Real Madrid mocht in de Nations League nog eens opdraven in de wedstrijden tegen Nederland en Wales, maar kon alweer niet echt overtuigen. Tot overmaat van ramp werd afgelopen week ook nog eens een video gelekt van Hazard die de bloemetjes aan het buitenzetten is. Voor de fans van Real Madrid heeft hij nu écht wel afgedaan, zeker gezien hij al zo vaak geblesseerd was de afgelopen jaren.

Eden Hazard gelekte video feestje Real-fans

"Ja de spelers doen we ze willen, maar dit is niet de manier..."

"Een speler met die lichaamsbouw mag, als hij wil herstellen, niets anders drinken dan water."

"Hahahahahaha dit is belachelijk, zelfs ik heb die buik niet. Alsjeblieft, deze man moet uit de club worden geschopt voor totaal gebrek aan respect voor zijn teamgenoten."

"Hij geniet van het privéleven, maar ik verwacht niets meer van hem op het veld. Voor mij is hij geen speler meer van Real Madrid."

"Je verdient al drie jaar meer dan zestien miljoen euro aan salaris en je doet niet anders dan geblesseerd raken, overgewicht hebben en amper spelen. En nu kan je nog eens uitgaan ook!"

"Het is niet dat hij niet mag uitgaan, maar gezien zijn situatie zou hij harder moeten trainen in plaats van te feesten."

Bekijk hier de video in kwestie:

Ook interessant