'Ongeruste' Real Madrid-fans richten zich massaal tot Loïs Openda na loting Champions League

Maandagmiddag vond de loting voor de Champions League plaats. Naar Belgische ploegen hoefden we dit jaar niet te zoeken. Wel zijn er negen Belgen die in de 1/8 finales mogelijk in actie komen, waaronder ook Loïs Openda. Hij moet met RB Leipzig voorbij het grote Real Madrid proberen te geraken. In zes wedstrijden in de Champions League was Openda goed voor vier doelpunten. Na een wervelende start met RB Leipzig mag de Rode Duivel nu zich proberen te bewijzen op het allerhoogste niveau, in de volgende ronde van de Champions League.

Real Madrid-fans over Openda

Er werd niet alleen veel gereaegeerd op de loting van Union in de Conference League, maar ook de affiche tussen Leipzig en Real Madrid rolde vlot over de tongen. De prestaties van Openda boezemt de fans van de Koninklijke duidelijk wat angst in. Op sociale media vrezen de fans op een uitschakeling door het aanvallende geweld van Leipzig en zien ze Openda liever niet in Bernabeu schitteren. Enkele supporters stellen ook voor om in de wintermercato verdedigende versterking te kopen om te anticiperen op de dubbele confrontatie tegen Openda. We bundelden enkele reacties.

"Hou Openda goed in de gaten."

"Xavi simons en Openda vs Nacho en Rudiger, het is voorbij voor jullie"

"Ik ben bang voor Loïs Openda"

"Real gaat een goede dag moeten nodig hebben maar Openda gaat Nacho kapot maken en laten dansen"

"Je hebt een tegenstander met Openda en Sesko als spitsen. Het is dringend tijd om een centrale verdediger te contracteren in de winterstop."

"Xavi Simons en Openda die op Nacho aflopen, we gaan er van houden" 

"Ik heb het gevoel dat PSG het moeilijk gaat krijgen, maar er zoals altijd met een penalty mee wegkomt, maar dat het geluk van Madrid snel op zal zijn. Openda gaat koken."

Bij Real Madrid mogen ze zich alvast aan deze Openda verwachten: