Terecht? Frankfurt-fans vellen UNANIEM oordeel over Union na loting in Conference League

De groepsfase van de Conference League zit er sinds vorige week op en dus werd er maandagmiddag al geloot voor de play-off ronde. Deze wordt gespeeld door de ploegen die afvallen uit de Europa League en zij die tweede werden in hun Conference Leaguegroep. Van de Belgische ploegen komen enkel Gent en Union in actie, Club Brugge zien we pas in de 1/8e finales terug. De tegenstanders van Gent en Union zijn respectievelijk Maccabi Haifa en Eintracht Frankfurt. Daar werd online uitvoerig op gereageerd.

Eintracht Frankfurt Union Saint-Gilloise Conference League

Terwijl de fans van KAA Gent balen als een stekker over de niet-aantrekkelijke affiche, hebben de Brusselse fans wél iets om naar uit te kijken. Met Eintracht Frankfurt staat een echte Traditionsverein tegenover hen, die onlangs nog Bayern München klopte met 5-1. Hoe dan ook: de Duitse fans vinden de loting tegen Union echt loodzwaar en vrezen een hele moeilijke tussenronde. Een mooi compliment voor de mannen van Blessin!

"Een zware opdracht."

"Het moeilijkste dat had kunnen gebeuren."

"Oefff, dat wordt zwaar."

"De koploper in België. Oké, maar België. Maar dan nog. Wordt zwaar."

"Dat gaat zeer leuk worden."

"Een sterke tegenstander."

"Een sterke tegenstander, mooie affiche."

"Qua namen geen grote ploeg, maar wel een zeer onaangename tegenstander. Ze versloegen op de laatste speeldag Liverpool."