Kevin De Bruyne maakt zichzelf onbespeelbaar in Engeland: "Eriksen komt nog niet aan zijn enkels"

Kevin De Bruyne speelde zaterdag weer de pannen van het dak bij Manchester City. Zijn ploeg kwam dan wel niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen de Spurs, onze Rode Duivel was de man van de match met twee heerlijke assists. Achteraf werd hij dan ook overladen met lof.

Alan Shearer, voormalig spits en nu analist bij Match of the Day, kwam woorden tekort. "De beweging van de spitsen van City is geweldig, maar wat dan gezegd van de voorzetten van De Bruyne. Als hij zo speelt, is hij eigenlijk onbespeelbaar. Ik zou het zelf geweldig gevonden hebben om met hem te kunnen samenspelen.", aldus Shearer.

Tim Sherwood, ex-coach van Tottenham, had dezelfde mening. "We hadden het net over het belang van Eriksen voor Tottenham en zijn wereldklasse, maar hij komt nog niet tot aan de enkels van deze jongen. Die gast is echt geweldig. De Bruyne kan bij elke club ter wereld meedraaien. Hij is de belangrijkste speler van City momenteel. Hij duikt werkelijk overal op. Als hij fit kan blijven, zie ik niemand hem afstoppen. Hij is ongelooflijk.", aldus Sherwood.