RSCA-fans kraken De Vlieger compleet af na opvallende tweet: "Je zou beter moeten weten!"

Geert De Vlieger is een 52-jarige ex-Rode Duivel met een verleden bij KSK Beveren, RSC Anderlecht, KRC Harelbeke, Willem II, Manchester City, Zulte Waregem en Club Brugge. Tegenwoordig is de voormalige doelman aan de slag als analist en co-commentator. De Vlieger is ook zéér actief op sociale media en soms durft hij het aan om een scherpe tweet de wereld in te sturen. Zo ook na Anderlecht-Genk.

Geert De Vlieger Anderlecht-Genk

"Ik denk dat we een matchke gaan herspelen" en "#dwaling" klonk het onder meer bij Geert De Vlieger, die tijdens Anderlecht-Genk natuurlijk ook zag hoe de penalty van KRC Genk niet hernomen werd. De Limburgers hebben ondertussen een klacht ingediend bij het Referee Departement en verzocht om de wedstrijd in het Lotto Park te herspelen. Vooral de reacties op de tweet van Geert De Vlieger waren vrij hevig. Zo vonden de Anderlecht-fans dat hij zich hier niet moet mee moeien en bovendien geen gelijk heeft. Lees even met ons mee:

De tweet van De Vlieger:

Een uur later stuurde hij een nieuwe tweet de wereld in: 

De 'kwade' reacties aan het adres van Geert De Vlieger:

Geert De Vlieger tweets

Het is niet de eerste keer dat Geert De Vlieger uitpakt met een stevige tweet. Zo liet hij zich in het verleden ook al eens gelden over Yannick Carrasco én Thibaut Courtois. Ook was de Belgische arbitrage eerder al eens een gespeksonderwerp: