EINDE VAN EEN TIJDPERK! Voor deze Belgen wordt het WK in Qatar wellicht hun laatste kans

Helaas heeft onze 'Gouden Generatie' Rode Duivels nog geen prijzen kunnen pakken. Noch de Nations League, noch een EK of een WK. In 2018 kwamen we er nog het dichtste bij na onder meer winst tegen Japan en Brazilië, maar in de halve finale van het WK werden we dan genekt door een anti-voetballend Frankrijk. Het WK eind dit jaar in Qatar wordt door velen gezien als de 'laatste kans' om met deze generatie een prijs te winnen.

Gouden Generatie Rode Duivels

We kunnen de criticasters geen ongelijk geven, vele Rode Duivels komen al een dagje ouder en zullen binnen vier jaar wellicht op een lager niveau spelen of zelfs helemaal gestopt zijn. De opvolging is niet slecht, maar de Rode Duivels op de top van hun kunnen krijgen zoals in 2018, wordt loodzwaar. Wist jij trouwens al welke spelers Roberto Martinez het vaakst heeft opgesteld?

Laatste kans op het WK in Qatar?

Op het vorige EK beschikten de Rode Duivels al over het oudste of mooier verwoord het meest ervaren team. Voor bepaalde spelers is het WK in Qatar in 2022 dan ook hun laatste kans om hun land op een eindtornooi te vertegenwoordigen. Wij bij Voetbalflitsen hebben een elftal gemaakt met deze Rode Duivels. Zeg nooit nooit, maar de meeste van deze spelers spelen straks hun laatste WK, en misschien zelfs hun laatste grote toernooi. Een aderlating voor Roberto Martinez, die grote fan is van enkele ervaren rotten.

Rode Duivels laatste kans