Lang blikt nog 1 keer terug op bizar interview: "Ik weet diep van binnen dat veel mensen daarvan genieten"

Noa Lang mocht woensdagavond in de basis starten in de Nations League-wedstrijd tegen Wales. De aanvaller van Club Brugge werd uiteindelijk pas in de 91ste minuut gewisseld, toen stond het nog 0-1 voor Oranje. In de daaropvolgende minuten werd nog twee keer gescoord, wat resulteerde in een 1-2 eindstand. Noa Lang speelde volgens de Nederlandse fans geen goede wedstrijd.

Noa Lang interview

Achteraf passeerde de jonge Nederlander langs de micro van de NOS. Het ging onder meer over zijn interview die hij onlangs gaf in Het Laatste Nieuws. Daar zei hij dat hij de Belgische competitie 'heet' had gemaakt en dat we hem volgend seizoen zullen missen als hij een transfer maakt. Daar kwam uiteraard veel kritiek op, maar Lang denkt er het zijne van. "Weet je wat het is? Ik zou niet mezelf mogen zijn. Dit is gewoon zoals ik ben. Ik weet hoe erop is gereageerd, maar ik geef zo'n interview ook met een knipoog. Ik geef een interview als Noa Lang, dus dan krijg je Noa Lang."

noa lang interview NOS

Zichzelf zijn

Noa Lang ging hier nog even verder op in. "Ik weet diep van binnen dat veel mensen van zo'n interview genieten. Het zou wat zijn als je jezelf niet mag zijn in de voetballerij. Ik zeg gewoon wat ik denk. Je mag het of je mag het niet. Ik ben ook een beetje een entertainer", aldus de Club Brugge-aanvaller.

noa lang interview NOS

Hier zie je zijn volledig interview na de wedstrijd:

Ook interessant