Het kan plots snel gaan: 'Lukaku wil United verlaten én heeft al nieuwe club op het oog'

Het kan plots snel gaan: 'Lukaku wil United verlaten én heeft al nieuwe club op het oog'

Zaakwaarnemer Federico Pastorello heeft in een interview laten weten dat Romelu Lukaku graag eens in Italië zou voetballen. De kans dat hij straks Manchester United zal verlaten om naar Internazionale is zeer reëel.

"Rom houdt van Italië", zei Pastorello. "Als kind volgde hij die competitie al. Daarnaast ziet hij zichzelf ook zeker in andere landen spelen. Sterk nog, hij wil later aan zijn kinderen kunnen zeggen: 'Daar won ik die prijs, in een ander land die trofee en ik was een topspeler in alle topcompetities.' Zijn toekomst ligt dus volledig open."

Conte

In makelaarsmiddens en Italiaanse media circuleert trouwens al een tijdje dat Inter zomaar eens de toekomstige club van Lukaku kunnen worden. Zijn nieuwe makelaar speelt daarin een belangrijke rol. Pastorello werkt namelijk nauw samen met Antonio Conte, ex-trainer van Juventus en Chelsea én gek van 'Big Rom'.

Laat nu net Conte een belangrijke kandidaat om coach-onder-vuur Luciano Spaletti op te volgen… We hebben dit seizoen misschien dus wel de laatste keer Lukaku mogen aanschouwen in het rode shirt van Manchester United.