Club Brugge-fans duiden op Twitter oude bekende aan als opvolger van Hoefkens: "Hij is vrij..."

Club Brugge ging woensdagavond met de billen bloot, thuis tegen Sint-Truiden. Tegen de Kanaries werd het maar liefst 1-4, waardoor blauw-zwart ook meteen uit de Croky Cup ligt. Het ziet er niet goed uit voor Carl Hoefkens, dat steeds meer en meer onder druk komt te staan. Donderdag zou er zelfd geen training zijn zodat men zich over de situatie kan buigen. Opvallend: op Twitter duiden de Club Brugge-fans nu al een opvolger aan voor de nog niet ontslagen Carl Hoefkens: oude bekende Alexander Blessin.

Alexander Blessin Club Brugge

Alexander Blessin is een 49-jarige Duitser die in het verleden successen boekte met KV Oostende. In juni 2020 werd hij trainer van de Kustboys en loodste hij hen bijna naar play-off 1. Een fenomenale metamorfose na een dramatisch seizoen waar degradatie net werd vermeden. Bij Oostende stond hij gekend voor zijn gegenpressing en scouting via data. Hij maakte het de tegenstanders telkens lastig met jonge spelers die constant liepen en druk zetten, zo maakte hij het de topploegen aardig lastig. Blessin maakte met KVO zoveel indruk dat de Club-fans gecharmeerd raakten. Na zijn ontslag bij de Italiaanse tweedeklasser zit Blessin zonder club, het ideale moment dus volgens de FCB-fans om hem binnen te halen als opvolger van Carl Hoefkens, indien die ontslagen wordt.

"Steven Gerrard is vrij, maar ook Alexander Blessin"

In het verleden noemden de Club-fans hem al eens als de ideale coach voor blauw-zwart. Zeker toen de prestaties minder waren. 

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link