FIFA 19: Deze tien spelers verdienen de hoogste ratings

In nog minder dan zes maanden wordt FIFA19 gereleased. De voetballiefhebbers worden in de tussentijd nog verwend met Europese finales en het WK in Rusland. Het is nog even wachten tot deze evenementen, maar er is wel nog positief nieuws: Nog maar heel even wachten en we kunnen de World Cup Mode spelen op FIFA18. Het is nog niet duidelijk als spelersratings al zullen worden aangepast. Daarom kijken we graag even verder naar FIFA19.

Wij verwachten dat de volgende tien spelers de hoogte ratings zullen hebben:

  1. Lionel Messi (93 -> 94)
    Real Madrid-fans zullen het er misschien niet mee eens zijn, maar we kunnen het niet ontkennen: De Argentijnse tovenaar blijft een nachtmerrie voor elke defensie. Messi scoorde 44 keer voor Barcelona (alle competities meegeteld) en had daardoor dus het grootste aandeel in het landskampioenschap.
  2. Cristiano Ronaldo (94 -> 93)
    Een aantal maanden geleden werd Cristiano Ronaldo nog afgeschreven door vele critici. Niks is minder waar. De 33-jarige Portuguees scoorde 15 keer in 10 Champions League-wedstrijden, en bracht zo Real Madrid in de CL-finale. Ronaldo scoorde daarnaast ook 25 keer in La Liga.
  3. Robert Lewandowski (91 -> 92)
    De Pool blijft maar aan de lopende band scoren. Met 29 goals in 29 wedstrijden in de Bundesliga, is er geen houden aan Lewandowski. Hierdoor verdient hij zeker een +1 upgrade.
  4. Kevin De Bruyne (89 -> 91 -> 92)
    De Rode Duivel had een groot aandeel in het winnen van de titel. Hij zag de trofee voor de beste speler in de Premier League maar net ontglippen. Hij kreeg al tijdens het seizoen een upgrade, maar we verwachten zeker nog een upgrade in FIFA19!
  5. Luis Suarez (90 -> 91)
    De Uruguayaan had ook een enorm aandeel in het winnen van de titel in La Liga. Hij kon 24 scoren in La Liga. Ook hij blijft een nachtmerrie voor elke defensie. Dat bewees hij maar eens opnieuw tegen Real Madrid.
  6. Neymar (92 -> 91)
    De Braziliaan maakte een opvallende overstap naar PSG, en leek daar op momenten in zijn tuin te voetballen. Neymar Jr kon in alle competities samen 28 scoren, maar zit nu al een tijdje aan de kant wegens een blessure. In Brazilië vreest men voor het ergste, maar hij lijkt toch op tijd klaar te geraken voor het opkomende WK.
  7. David De Gea (90 -> 91)
    De Spaanse doelman van Manchester United hield zijn club verschillende keren op belangrijke momenten recht. José Mourinho kan vooral De Gea danken aan de mooie tweede plaats in de Premier League.
  8. Mohamed Salah (83 -> 85 -> 90)
    Moet er nog iets gezegd worden over dit fenomeen? De Egyptenaar werd speler van het jaar in Engeland, en had een gigantisch aandeel in het fantastisch seizoen van Liverpool. Kan Salah in de CL-finale ook scoren tegen Real Madrid? De Egyptenaar scoorde 43 keer doorheen het seizoen.
  9. Harry Kane (86 -> 88 -> 90)
    De defensie van de Rode Duivels zal vooral rekening moeten houden met deze topspits. Harry Kane blijft zijn eigen statistieken maar aanscherpen en wordt door de Engelsen gezien als de derde beste speler ter wereld op dit moment. Kane scoorde in de Premier League 27 keer dit seizoen.
  10. Toni Kroos (90)
    Tot slot vinden we Kroos terug in onze TOP10. De Duitse maestro kan zelfs een kanonskogel controleren. Hij lijkt achteraf gezien misschien één van de beste aankopen die Madrid heeft gedaan in de afgelopen jaren. Met gemiddeld meer dan 93% passes die aankomen tijdens de wedstrijd, verdient ook Kroos om in de TOP10 te blijven.