Kent u hem nog? Mislukte Genk-spits speelt momenteel in La Liga na talloze uitleenbeurten

Enes Ünal kwam in de zomer van 2015 over van het grote Manchester City naar KRC Genk. Ünal stond in eigen land bekend als een groot talent. Manchester City haalde hem binnen van Bursaspor voor een kleine 3 miljoen euro. Na 6 maanden in Limburg haalde City hem al terug. De Turkse spits speelde 14 wedstrijden voor KRC Genk en wist daarin 2 keer te scoren. Man. City leende hem onmiddellijk terug uit aan het Nederlandse NAC Breda. Na zijn periode bij NAC Breda, werd hij opnieuw uitgeleend in de Eredivisie, ditmaal bij FC Twente. 

Spaans avontuur

In 2017 betaalde FC Villarreal 14 miljoen euro om de Turkse youngster naar Spanje te halen. Maar in Villarreal kreeg hij ook geen kans in het eerste elftal want hij werd verhuurd aan UD Levante. In 2018 was het de beurt aan Real Valladolid om hem te huren. Ünal werd voor 2 jaar uitgeleend aan Real Valladolid en zou deze zomer terugkeren naar Villarreal maar het is maar de vraag is hij daar in de eerste ploeg geraakt. Toen Ünal in 2015 vertrok bij KRC Genk, deed hij de toenmalige coach Peter Maes nog een opvallende belofte nadat Maes had gezegd dat hij het de eerstkomende jaren niet zou redden.

Volg ons op Instagram: 

Volg ons op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Hahaha, deze klassieker blijft goed! Je 2de en 4de @ zijn de man met de badmuts 😅 ##fail##funny##beach##football##foryou##foryoupage

♬ Prank master - Tik Tok

!NIEUW! Volg ons nu ook op YouTube: