RSCA-legende met 330 wedstrijden dicht bij transfer naar ploeg uit 1ste Nationale

Je kent ongetwijfeld Guillaume Gillet nog. De 37-jarige verdedigende middenvelder speelde 330 wedstrijden voor RSC Anderlecht en is zo een echte paars-witte legende. Op dit moment speelt de ex-Rode Duivel voor Charleroi in de Jupiler Pro League. Hij krijgt er niet al te veel kansen en mocht amper twee keer starten. Negen keer mocht hij invallen.

Guillaume Gillet

Guillaume Gillet heeft voor veel ploegen gespeeld in zijn carrière. In de Jupiler Pro League speelde hij voor KAS Eupen, KAA Gent, RSC Anderlecht en RCS Charleroi. Ook kende hij passages in Frankrijk bij SC Bastia, FC Nantes en RC Lens. In Griekenland speelde hij 28 wedstrijden voor Olympiakos.

Club Luik

Volgens Het Laatste Nieuws is de kans reëel dat de ex-Rode Duivel zou vertrekken bij Charleroi. Zijn contract loopt af in juni, maar het is mogelijk dat hij De Carolo's al vroegtijdig zou verlaten. Club Luik is een grote optie. Hij speelde daar tien jaar in de jeugd en de ploeg uit Eerste Nationale staat drie punten achter leider Dessel Sport en probeert zo te promoveren naar 1B.

Transfergerucht Guillaume Gillet

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link