Romelu Lukaku praat openhartig over een moeilijk jaar: "De pijn kwam pas een maand later"

In een interview met Bleacher Report vertelde Romelu Lukaku dat hij het erg lang moeilijk gehad heeft met de uitschakeling van Rode Duivels tegen Frankrijk op het WK 2018. "Er volgde een heel moeilijk jaar voor mij, omdat we er zo dicht bij waren," vertelde Lukaku. "Toen we verloren in de halve finale tegen Frankrijk, besefte ik het nog niet. Ik was nog steeds verdoofd, ik zat nog een beetje met mijn hoofd in de wolken." 

Moeilijk jaar

De uitschakeling heeft er toch serieus ingehakt op de sterke spits. "De pijn kwam pas een maand later. Toen ik alle video's van het WK nog eens had herbekeken, bracht het me op een donkere plek. Er volgde een heel moeilijk jaar voor mij, omdat we er zo dicht bij waren. De klap kwam pas achteraf." Maar die opgekropte frustratie bracht ook zijn voordelen met zich mee. "Toen ik naar Inter ging, had ik nog veel opgekropte woede van het WK. Dat heeft me gelanceerd, ik was een man met een missie."

Bekijk hier het interview: 

Volg ons op Instagram: 

Volg ons op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Hahaha, deze klassieker blijft goed! Je 2de en 4de @ zijn de man met de badmuts 😅 ##fail##funny##beach##football##foryou##foryoupage

♬ Prank master - Tik Tok

!NIEUW! Volg ons nu ook op YouTube: