Maak kennis met Jill Janssens, de knappe 19-jarige aanvalster van OH Leuven en Red Flame!

Bij Voetbalflitsen geven we niet enkel aandacht aan de heren in het voetbal, ook schenken we met plezier aandacht aan het vrouwenvoetbal. Zo schreven we al artikels over de dames van KVE Drongen en kon je Red Flame en Anderlecht-voetbalster Michelle Colson al wat beter leren kennen. Vandaag willen we graag even stilstaan bij Jill Janssens van OH Leuven Women.

Jill Janssens OH Leuven Women

De voetbalster werd geboren op 3 oktober 2003 en is op het moment van schrijven 19 jaar oud. Ze maakte haar debuut voor de eerste ploeg van de vrouwen van OH Leuven op 30 augustus 2020 in een wedstrijd tegen KAA Gent. Inmiddels speelde ze al meer dan 50 wedstrijden voor de club. Nog een leuk feitje: één van haar beste vriendinnen is Hannah Eurlings. Zij speelt ook voor OH Leuven Women. Samen vormen ze een dodelijk duo in de aanval.

Jill Janssens Red Flame

De negentienjarige aanvalster speelde bij verschillende jeugdploegen op nationaal vlak. Op 10 juni in 2021 debuteerde ze voor de Red Flames in de allerlaatste minuut tegen Spanje. Jammer genoeg verloren de Red Flames met 3-0. Ongetwijfeld zal ze vooral haar debuut onthouden hebben uit die wedstrijd. In totaal speelde ze negen wedstrijden voor de nationale ploegen. We kunnen zonder twijfel stellen dat ze een mooie toekomst tegen het lijf loopt. Bekijk hieronder zeker enkele foto's van de knappe voetbalster van OH Leuven Women en de Red Flames:

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link