Maak kennis met Michelle Colson, de knappe 24-jarige verdedigster van Anderlecht en Red Flame

Bij Voetbalflitsen schenken we met plezier aandacht aan het Belgische vrouwenvoetbal. Eerder schreven we al artikels over de KVE Drongen Dames en de dames van KVC De Toekomst Borsbeke. Uiteraard willen we ook speelsters individueel in de kijker zetten. Vandaag is dat Michelle Colson van de RSCA Women.µ

Michelle Colson 

Michelle Colson werd geboren op 19 september 1998 en is op moment van schrijven 24 jaar oud. De Belgische verdedigster sloot zich in 2019 aan bij RSC Anderlecht en is nu al bezig aan haar vierde jaar bij paars-wit. Eerder speelde Colson bij KRC Genk en OH Leuven, twee clubs die ook actief zijn in de Women Super League. De centrale verdedigster is een vaste waarde bij paars-wit en speelt quasi alles. Ze kreeg in februari 2023 dan ook terecht een eerste oproep voor de Red Flames.

RSCA Women

"Mijn voetbalhart slaat  alleen voor paars en wit. Mentaal probeer ik scherp te blijven. Zelfvertrouwen is belangrijk. Wie fris in het hoofd zit, presteert nu eenmaal beter. De optionele training durf ik eens te skippen, want ik heb ook een drukke job”, vertelde Michelle Colson eerder nog bij Het Nieuwsblad. Op Instagram heeft Michelle Colson bijna 2.000 volgers. Ze mag zeker gezien worden en daarom zetten we enkele foto's op een rijtje:

Een interview met Michelle Colson:

Ook interessant