Wie is Emma Smet of Emma Hallyday, Frans-Belgische actrice en ex-vriendin van Kylian Mbappé?

Kylian Mbappe moeten we uiteraard niet meer introduceren, maar je vraagt je misschien af wie de vriendin van de Franse aanvaller is. De wereldbekende Franse stervoetballer doorzwom al heel wat watertjes in zijn datingsleven. Zo was hij eerder al samen met de Belgische Rose Bertram. En blijkbaar heeft hij iets met Belgische meisjes... Want eerder had de aanvaller van Paris Saint-Germain ook al een relatie met Emma Smet, beter bekend als Emma Hallyday. Ken jij haar al?

Wie is Emma Smet, Belgische ex-vriendin van Mbappé?

Emma Smet is een 24-jarige actrice, model, TV-persoonlijkheid en influencer. De Franse schone gebruikt een pseudonaam en noemt zichzelf Emma Hallyday. Dat klinkt wellicht bekend in de oren, want ze is de dochter van David Hallyday en het kleinkind van Johny Hallyday. Het is een verstandige vrouw, zo beschikt ze over een hoger diploma. Emma zou ook een net worth hebben rond drie à vier miljoen euro. Smet klinkt als een Belgische naam en dat klopt ook, haar overgrootvader is afkomstig uit Schaarbeek. Emma wordt gemanaged door Karin Models Agency en maakte haar televisiedebuut in de film After Louise. 

Emma Smet foto's

De geruchten gaan in Frankrijk dat Emma Smet een kortstondige relatie zou gehad hebben met niemand minder dan Kylian Mbappé. We zouden het begrijpen, want Emma is een mooie verschijning:

Net binnen