2 assists: Club-supporters hebben DUIDELIJKE boodschap voor Antwerp-fans na uitfluiten Noa Lang

Antwerp-Club Brugge staat aan de rust 1-2. Clinton Mata bracht de bezoekers al na een dikke minuut op voorsprong en daardoor kon Club natuurlijk in een zetel voetballen. Hans Vanaken bracht blauw-zwart halfweg de eerste helft op een dubele voorsprong, terwijl Vincent Janssen in minuut 36 de aansluitingstreffer lukte. Club Brugge staat echter verdiend op voorsprong en dat voor een groot stuk dankzij Noa Lang. De Nederlandse aanvaller gaf twee assists, en dat terwijl hij massaal werd uitgefloten bij elk balcontact. Het lijkt wel of het gefluit van de thuisfans hem vleugels geeft. De Club Brugge-fans hebben dan ook een duidelijke boodschap voor de Antwerp-supporters: blijf hem uitfluiten! Voetbalflitsen bundelde heel wat tweets.