Deze tien spelers uit de Jupiler Pro League hebben een belachelijk slechte rating op FIFA 18

1. Chuba Akpom
De Engelse aanvaller scoorde nog het winnende doelpunt tegen RSC Anderlecht en staat ook gekend als een groot talent. Zijn 85 snelheid mag dan wel tamelijk goed zijn, de rest is wat ons betreft iets te laag beoordeeld.

2. Nana Ampomah
De vleugelspeler van Waasland-Beveren is ongetwijfeld één van de revelaties van dit seizoen. Hij is waanzinnig snel en ook met zijn gekke dribbels komt hij geregeld in het nieuws. Ferm onderschat.

3. Taiwo Awoniyi
De amper 20-jarige aanvaller van Moeskroen wordt dit seizoen gehuurd van Liverpool en liet een goede indruk achter. Met zijn sterk lijf is hij een gesel voor elke verdediging en hij scoorde ook al zeven keer. Staat niet voor niets in de belangstelling van tal van topclubs. 

4. Hassane Bandé
De jonge aanvaller was voor dit seizoen nog onbekend bij het grote publiek, maar dat is nu niet meer het geval. Hij versierde een knappe transfer naar Ajax en gaat nog een grote toekomst tegemoet. 


5. Jonathan Bolingi

De Congolese aanvaller wordt door Moeskroen gehuurd van Standard en dat bleek een voltreffer. Bolingi was in het begin van het seizoen zelfs even topschutter in onze competitie. Zijn zeven goals zullen hem volgend seizoen ongetwijfeld een betere FIFA-rating geven.

6. Idrissa Doumbia
De Ivoriaanse middenvelder werd twee jaar geleden binnengehaald als een groot talent en werd dit seizoen door Anderlecht aan Essevee uitgeleend om er ervaring op te doen. Doumbia sprong vooral in het begin van het seizoen in het oog met zijn indrukwekkende duelkracht.

7. Elias Cobbaut
De misschien wel meest beloftevolle linksachter van ons land moet het doen met een teleurstellende FIFA-rating. Hij was dit seizoen één van de smaakmakers in onze competitie en dat zal hem volgend seizoen misschien wel een mooie transfer opleveren.

8. Casper De Norre
Hij mag dan misschien wel niet als aanvallende middenvelder uitgespeeld worden bij Sint-Truiden, De Norre kent er wel een prima seizoen. De 21-jarige flankverdediger speelt zijn eerste seizoen bij de profs en maakte er meteen indruk.

9. Selim Amallah
De derde Moeskroen-speler in dit rijtje, maar helemaal niet onverdiend. De 21-jarige middenvelder scoorde dit seizoen al vijf goals en gaf ook al drie assists. Hij was één van de lichtpuntjes bij de Waalse ploeg. Gaan we nog heel veel van horen.

10. Moussa Djenepo
De amper 19-jarige middenvelder lijkt nu helemaal te ontbolsteren bij Standard Luik. Hij scoorde nog een levensbelangrijk doelpunt op Oostende en startte ook in de bekerfinale. Een groot talent die nog te veel onderschat wordt.