Goed nieuws, Gent-fans? Bologna-supporters oordelen UNANIEM over mogelijke transfer Cuypers

Dinsdagochtend werd er een opvallend gerucht de wereld in gegooid: Bologna zou zo'n veertien miljoen (plus vier miljoen bonussen) veil hebben voor KAA Gent-spits Hugo Cuypers. De 26-jarige Belg scoorde in 2023 alleen al dertig (!) doelpunten en kent dus heel wat interesse. Gent zal zijn topspits echter niet zomaar laten gaan. Zij willen achttien miljoen plus vier miljoen bonussen voor hun spits. Daarnaast lieten ze weten dat als Orban vertrekt, Cuypers sowieso blijft en vice versa.

Bologna-fans over transfer Hugo Cuypers

De Bologna-fans vinden de transfer van Cuypers echter geen goed idee. Ze vinden dat Bologna veel te veel zou betalen voor een 26-jarige spits die toch 'alleen maar in België gespeeld heeft'. Hij is ook nog nooit opgeroepen voor de Rode Duivels, wat toch een extra pluspunt op zijn cv zou betekenen. De Italianen kennen Hugo Cuypers natuurlijk niet zo goed als wij hem kennen en zijn dus terughoudend voor een potentiële overgang. Wij bundelden (en vertaalden) wat Italiaanse reacties.

"Klinkt als een hoop geld..."

"Zowel het aanbod dat we al gedaan hebben, als het geld dat Gent vraagt zijn dwaas!"

"Cuypers voor 14 miljoen +4 miljoen bonussen moeten we ook niet doen. Een26 jarige spits met alleen goals in België... Ik hoop dat het onzin is!"

"Ik hoop dat dit onzin is. Zoveel geld uitgeven aan een 26-jarige spits moet je niet doen."

"Dwaze transfer!"

"Als Motta Zirkzee gewoon wat meer minuten zou geven, dan zouden we al een spits hebben voor het eerse elftal zonder zo veel geld uit te geven..."