Arsenal-fans vellen opvallend oordeel over Trossard na late gelijkmaker vs Chelsea

Door het Europees voetbal komende week werden heel wat (top)wedstrijden al op zaterdag afgewerkt, Naast Manchester City-Brighton, waarin Doku uitblonk, stond ook Chelsea-Arsenal op het menu. Een wedstrijd die door menig voetbalfan aandachtig werd gevolgd aangezien Arsenal, mits een overwinning, terug boven Manchester City op de leiderplaats zou komen. Helaas kon het die opdracht niet volbrengen. The Gunners speelden 2-2 gelijk en mogen daarvoor Leandro Trossard bedanken. Trossard mocht invallen in de tweede helft en scoorde in de 84ste minuut de 2-2. Op X werd Leandro Trossard uitvoerig bedankt voor zijn gelijkmaker. Voetbalflitsen zet enkele tweets op een rij.