Keep the fun going: 7 tips om FIFA 17 niet beu te worden

Na maanden plezier beleefd te hebben aan FIFA 17, komt er wel eens een moment dat je het beu begint te worden. Wij zetten 7 tips op een rijtje om je nog verder te laten genieten van het spelletje...

1. Match 6 vs 6 spelen
Er kunnen maximaal 4 spelers per team een rode kaart krijgen vooraleer het spel vanzelf stopt, dus je kunt perfect met 6 tegen 6 spelen (buiten de keeper). Zo krijg je meer ruimte om te voetballen en wordt het spel veel sneller en plezanter.

2. Geheime details en locaties vinden
Wie goed oplet, kan soms geheime plekken vinden op FIFA 17. Zo zou er een elektrische ruimte zijn in White Heart Lane en zou je spits Berbatov te zien krijgen in het scherm van sommige cameramannen.

3. In de tribunes lopen
Daarnaast kan je ook los van de bal lopen in de arena als je L2 en R2 rap samen indrukt. Zo kan je bijvoorbeeld ook in de tribunes lopen als je dat wilt...

4. Experimenteren met spelers op de carrière-modus
Het blijft altijd leuk om de beste spelers ter wereld binnen te halen in je team. Wil je Cristiano Ronald terugbrengen naar Sporting? Het kan zomaar in de carrière-modus, tenminste als de speler zelf bereid is om de overstap te maken. Met een beetje geluk kun je dus een sterrenelftal maken van een kleinere ploeg en de hele wereld veroveren. Voor de mensen die houden van eenvoud kun je ook gewoon de teams bewerken in het menu en spelers transferreren zonder ervoor te betalen.

5. Experimenteren met tactieken
Je moet niet altijd nieuwe spelers of teams maken, je kunt gewoon ook een eigen tactiek invoeren. Kampioen worden met 1 man voorin? Het lijkt een ferme uitdaging, maar niets is onmogelijk. Dankzij de vele tactische vrijheid kan je je zo even wanen als een toptrainer!

6. Ga op zoek naar glitches
Hoewel EA Sports zijn uiterste best gedaan heeft om zo weinig mogelijk glitches in het spel te krijgen, zijn er nog altijd een paar aanwezig. Je kunt er zelf naar op zoek gaan door bijvoorbeeld meer dan 100 doelpunten te scoren in een wedstrijd of een penaltyreeks ver te laten oplopen.

7. Stoute Alex Hunter
Nu seizoen 2 van 'The Journey' eraankomt, lijkt het ons een goed idee om het eerste deel nog eens helemaal over te doen. Waarom zou je van onze Alex Hunter geen bad boy maken?