Suarez, jij daar? Beelden uit 3e Provinciale gaan viraal: speler slaat bal LOS uit doel, geen penalty! (VIDEO)

Terwijl de Wereldbeker nog volop aan de gang is, wordt er in de lagere regionen van ons Belgisch voetbal wel nog gewoon gevoetbald. Met veel plezier volgen we die competities, want vaak valt er heel wat te beleven in het amateurvoetbal. Denk maar aan Wingene, dat in 2020 nog failliet ging maar nu naar een titel in Vierde Provinciale stoomt. Op Twitter viel ons oog nu echter op bizarre beelden uit Derde Provinciale D in Oost-Vlaanderen. 

Speler slaat bal uit doel Derde Provinciale

De meest frappante beelden van de week komen wellicht uit Derde Provinciale. In een wedstrijd tussen Aaigem en Herdersem in Oost-Vlaanderen valt te zien hoe een speler van Aaigem de bal los uit doel slaat, zoals Luis Suarez dat ooit deed op het WK in Zuid-Afrika. Geen erg deze keer, want de scheidsrechter had het niet gezien en gaf gewoon een corner. Het werkt alvast wel op de lachspieren! Voor de volledigheid: Herdersem won verrassend met 0-4 bij Aaigem, dat de kloof met leider Baardegem zo groter ziet worden.

Credits beelden: Kenn VL 

@voetbalflitsen.be De Luis Suarez van Derde Provinciale is bekend! 🤣 #FootballFunny#FunnyVideos#Football#yourpage#foryourpage#fyp#fouryoupage#amateurvoetbal#Soccer#Voetbal♬ Laughing - Gianluca Marino