PSG-vedette dwingt respect af bij Club-fans: "Een heel goede ploeg met kwaliteitsspelers"

Club Brugge moet dinsdagavond stunten in het Parc des Princes als het alsnog Europees wil overwinteren. Om derde te eindigen moeten ze tegen PSG beter doen dan RB Leipzig thuis tegen Manchester City. Zo kan het zijn dat zelfs een zege niet voldoende is voor blauw-zwart. Een gelijkspel is sowieso al nodig om over RB Leipzig te kunnen springen, als Leipzig zelf niks raapt tegen Manchester City natuurlijk.

Achraf Hakimi

Aanwezig op de perconferentie bij PSG maandagavond was Achraf Hakimi. De Marokkaanse rechtsachter kwam afgelopen zomer over van Inter Milan en is toch één van de vele vedetten in deze sterrenploeg. Het is wel nog niet zeker of hij zal starten tegen Club Brugge, coach Pochettino zou namelijk kunnen roteren. Dat wil echter niet zeggen dat Hakimi op de persconferentie geen uitspraken kon doen over zijn toekomstige tegenstander.

Club Brugge

Hakimi had mooie woorden in petto voor Club Brugge en had alleen maar respect voor de Belgische landskampioen. "Ik ken Club Brugge nog van mijn tijd bij Dortmund. Het is een heel goede club met kwaliteitsspelers die altijd willen voetballen. Dat zal dinsdag niet anders zijn", klonk het. Voor de rest had de rechtsachter niet veel te zeggen over blauw-zwart en gingen de vragen vooral over zijn eigen ploeg.

achraf hakimi club brugge

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link