WAT EEN KRACHT! Noa Lang traint KEIHARD voor comeback bij Club Brugge (VIDEO)

Tijdens de wedstrijd tegen KV Kortrijk viel Club Brugge-winger Noa Lang uit met een blessure. Hij zou destijds vier tot zes weken out zijn. De Nederlandse aanvaller werkt keihard aan zijn terugkeer voor Club Brugge. Op het Instagramaccount van David Bombeke zag je dat Noa Lang enorm hard was aan het trainen in het Belfius Basecamp. Noa Lang is de negende duurste aankoop ooit van Club Brugge. Bekijk hier de andere namen.

Terugkeer Noa Lang

Dat de Nederlandse winger nog bij Club Brugge speelt is een grote verrassing. Eventjes geleden gaf hij een interview dat hij zo goed als zeker ging vertrekken bij Club Brugge deze transferperiode, maar het tegengestelde blijkt waar. Club Brugge kreeg nog een aanbieding van om en bij de achttien miljoen euro voor Noa Lang van LOSC Lille, maar dit bod wezen ze af. Bij blauw-zwart vertrok Jack Hendry op uitleenbasis naar het Italiaanse Cremonese en daar hadden de supporters veel over te vertellen.

@voetbalflitsen.be Noa Lang traint keihard voor comeback bij Club Brugge. #VF#Voetbalflitsen#Lang#Noa#Clubbrugge#Comeback#Training♬ origineel geluid Voetbalflitsen BE