Niet doorgebroken bij Club, nu ijzersterk tegen Philippe Clement in Ligue 1: "Hij is echt veelbelovend"

Ken jij hem nog? Noah Fadiga werd opgeleid bij de jeugd van Gent en Anderlecht, maar maakte in 2015 de overstap naar de jeugd van Club Brugge. Bij Club zou hij echter nooit een wedstrijd voor de eerste ploeg spelen. Hij werd in de zomer van 2020 verkocht aan Heracles Almelo, waar hij uitgroeide tot hun vaste rechtsachter. Na 52 wedstrijden gespeeld te hebben voor de Nederlanders, maakte de rechtsback afgelopen zomer voor 350.000 euro de overstap naar Stade Brest. Daar doet hij het zeker niet onaardig! Tegen het Monaco van Clement speelde hij zondag uitstekend.

Noah Fadiga AS Monaco

"Fadiga nu... Goed jaar 2023!"

"Zeer goede match van Noah Fadiga. Hij is veelbelovend."

"Fadiga is de meest gevaarlijke van alle offensieve spelers."

"Fadiga en Duverne zijn onze meest gevaarlijke spelers."

"Nog eens een bevestiging dat Fadiga een vleugelaanvaller is en geen rechtsachter."

Noah Fadiga eerste doelpunt Brest

Fadiga scoorde eerder dit seizoen zijn eerste doelpunt in de Ligue 1 in de 4-1 nederlaag tegen FC Nantes. Hieronder kan je Noah's eerste doelpunt in de Ligue 1 bekijken. Hopelijk kan hij zich met zijn ploeg handhaven in de Franse eerste klasse.

Fadiga kijkt nog altijd naar Club Brugge

Hoewel Noah Fadiga nooit een officiële partij voetbalde voor de A-ploeg van Club Brugge, blijft hij blauw-zwart op de voet volgen. Onlangs zagen we op zijn Instagram Story onderstaande post verschijnen, tijdens de Champions League-partij in en tegen Porto (0-4 winst). Hij bekeek de match samen met zijn vader Khalilou, die jarenlang een sterkhouder was bij Club Brugge én ook voor Gent speelde.

Ook interessant