Alsmaar meer info over transfer CDK: herkenbaar rugnummer + datum van mogelijk debuut

Charles De Ketelaere heeft zijn medische en fysieke testen bij AC Milan afgelegd. Nu worden vooral de contractuele zaken afgerond, waar wellicht tussen 17u en 18u een officiële aankondigingpost online komt. Ondertussen raakt er alsmaar meer info gekend over de miljoenentransfer. 

Rugnummer 90

Dat er met de transferprijs zo'n 35 à 36 miljoen euro (inclusief bonussen) gemoeid was, wisten we al. Daarmee is hij trouwens de duurste uitgaande transfer ooit in de Jupiler Pro League. Nu weten we ook welk rugnummer De Ketelaere zal krijgen én wanneer hij zijn debuut kan maken. CDK zal net als bij Club Brugge met het rugnummer 90 mogen spelen. Dat is zijn geliefde nummer waar hij al sinds begin af aan mee speelt als prof. Waren hem voor bij AC Milan: Sebastiano Desplanches, Antonio Donnarumma en Nnami Oduamadi.

Vicenza

De vraag is echter of de jonge Rode Duivel als aanvaller of als aanvallende middenvelder zal aantreden. Wellicht komen we nu zaterdag meer te weten, want dan werkt AC Milan haar laatste oefenmatch van de voorbereiding af tegen Vicenza. De aftrap is om 19u, ongetwijfeld zullen veel fans de match in de gaten houden. De kans is groot dat De Ketelaere dan zijn offficieus debuut zal maken. Een week later start de competitie, AC Milan opent thuis tegen Udinese.

De laatste video die van De Ketelaere opdook in Milaan:

Ook interessant