Club-fans zijn het allemaal eens over Zinckernagel na eerste goal sinds augustus en 2-0 winst

Club Brugge nam al heel snel de leiding in de confrontatie tegen Standard in eigen huis. Zinckernagel leverde na slechts vier minuten een voorzet af vanop de rechterkant. Igor Thiago troefde Vanheusden af in de lucht en kopte van dichtbij voorbij Bodart. In de rest van de tweede helft waren er weinig kansen op te tekenen. Beide ploegen wisten slechts één poging tussen de palen te noteren.

Zinckernagel vs Standard

Na tien minuten in de eerste helft valt de bal voor de voeten van Zinckernagel aan het penaltypunt. Door een bos van Standard-verdedigers kreeg de Deen de bal tussen de palen. De bal week af op enkele verdedigers en zette Bodart op het verkeerde been: 2-0. Zinckernagel laat zo een lastige periode achter zich en scoort voor het eerst sinds augustus, uitgerekend tegen zijn ex-club. Een kwartier voor tijd kwam Skov Olsen zijn landgenoot aflossen. De Club-fans waren tevreden over zijn wedstrijd en lieten dit weten via X. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets: