Mike Vanhamel blijft bij Beerschot: "Ik wil geen tweede viool spelen bij Anderlecht"

Mike Vanhamel stond de laatste tijd in flinke belangstelling van RSC Anderlecht. Paars-Wit bood maar liefst 500.000 euro voor de 30-jarige doelman van Beerschot. Toch lijkt de kans klein dat die transfer zal gebeuren, want Vanhamel verlengde zijn contract tot 2024 met een optie.

Financieel

Vanhamel reageert op de geruchten: "De interesse van Anderlecht was flatterend. Ze spelen opbouwend voetbal dat mij aantrekt en financieel was het misschien aantrekkelijker, maar het gras is niet altijd groener aan de overkant. Integendeel, het gras is nu heel groen bij Beerschot en ik had de club al mijn woord gegeven.", aldus Vanhamel.

Tweede viool

Vanhamel zou bij Anderlecht de stand-in voor Van Crombrugge zijn geweest, tenzij die verhuisde en Vanhamel vaste keeper kon worden. "Ik wil geen tweede viool spelen. Mijn verhaal bij Beerschot was nog niet af en en later wil ik mijn kinderen een cv kunnen tonen, niet alleen mijn bankrekening", aldus Vanhamel bij Het Nieuwsblad. 

Volg ons nu ook op Instagram: 

Volg ons nu ook op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Hahaha, deze klassieker blijft goed! Je 2de en 4de @ zijn de man met de badmuts 😅 ##fail##funny##beach##football##foryou##foryoupage

♬ Prank master - Tik Tok