Exit Raman? RSCA-fans spreken klare taal richting bestuur na niet-selectie voor oefenstage

Het huwelijk tussen Benito Raman en Anderlecht lijkt deze winter uiteindelijk toch tot zijn einde te komen. Het was dan misschien niet het mooiste huwelijk, toch valt er de Belgische aanvaller heel weinig te verwijten. Dat vinden ook de fans van Anderlecht, die het niet eens zijn met de keuze om Raman niet op te nemen in de selectie voor de winterstage in Tunesië, waar Flips en Lonwijk bijvoorbeeld wel in zijn opgenomen, hoewel voor hen de uitgang ook lonkt. De fans richten zich daarom tot het bestuur.

Niet-selectie Benito Raman winterstage

Het contract van Raman loopt deze zomer af, waardoor hij dan net als vele andere topspelers gratis op te pikken zal zijn, maar de tijd van de Belgische aanvaller lijkt deze winter al verstreken. Wij bundelden enkele reacties van Anderlecht-fans, die het niet met die keuze eens zijn:

Benito Raman vs RWDM

Benito Raman moest het deze seizoenshelft steevast doen met (korte) invalbeurten, waarin hij soms van waarde bleek. Tegen RWDM bijvoorbeeld: Raman had aan een halfuur genoeg om zich weer in de harten van de Anderlecht-fans te spelen. Een andere uitblinker bij de mannen van Riemer was niemand minder dan Jan Vertonghen.

Benito Raman STVV

Benito Raman zat afgelopen zomer bijna bij STVV, maar die deal sprong toch nog af. Tot grote teleurstelling van de aanvaller zelf, zo bleek uit onderstaande Instagram Story. Bij Sint-Truiden had hij ongetwijfeld meer speelminuten kunnen maken. Bovendien heeft hij een verleden bij STVV, waar hij het tijdens een andere uitleenbeurt prima deed.

benito raman anderlecht

Benito Raman vs KV Kortrijk

Vorig seizoen was Benito Raman nog vaak de gebeten hond bij de Anderlecht-supporters. Bijvoorbeeld na het 2-2 gelijkspel tegen KV Kortrijk.

Ook interessant