Zoon van Karel Geraerts is Club-fan én fervent dj ... specialiseert zich in hip hop & r&b (VIDEO)

Karel Geraerts is momenteel aan de slag als hoofdcoach van Union Saint-Gilloise en daar doet hij het uitstekend. Met Europese overwintering en een vierde plek in de Jupiler Pro League, doet hij niet veel slechter dan Felice Mazzu vorig seizoen. Afgelopen zaterdag stuntte hij nog tegen Club Brugge door met tien man een 0-2 achterstand goed te maken. Rond de wedstrijdleiding was toen trouwens veel te doen.

Karel Geraerts

Maar Karel Geraerts kennen we natuurlijk vooral als ex-profvoetballer. De 40-jarige Limburger doorliep zijn jeugd bij KRC Genk en Club Brugge, waar hij de meeste wedstrijden uit zijn carrière zou voetballen. Verder was hij ook aan de slag bij Standard Luik, Sporting Lokeren, OH Leuven en Sporting Charleroi. Geraerts verzamelde zelfs twintig caps voor de Rode Duivels. Het was voor hem dan ook heel speciaal om als hoofdcoach tegen zijn ex-Club uit te komen, toch nog altijd de ploeg die hij een warm hart toedraagt.

Club Brugge

Vorig seizoen had Het Nieuwsblad een interview met hem omtrent de club(s) waar zijn kinderen voor supporteren, want Club Brugge is toch nog altijd de club waar ze werden mee opgegroeid gezien het verleden van hun vader. "Ze hebben allemaal een sjaal van Union en leven mee. Dat was in 1B ook al, maar we zitten niet altijd op dezelfde lijn. Mijn zonen Yesse en Vince en mijn pluszoontje Jerome supporteren ook voor Club. Zoon Xem is dan weer voor Cercle. Alleen Amelié, mijn plusdochter, is een pure fan van mij", vertelde Karel Geraerts.

Yesse Geraerts

Over zijn zoon Yesse willen we het toch nog wat uitgebreider hebben. De jongeman is een fervent dj en specialiseert zich in hip hop en r&b. Hieronder zien we enkele van zijn sets, niet slecht hoor!

Een foto van Karel Geraerts met zijn zoon Yesse, toen hij zijn plechtige communie deed enkele jaren geleden.

Een foto van het hele gezin: 

Ook interessant