Club Brugge-fans SCHREEUWEN om 1 gekende man als nieuwe coach: "Dat zou machtig zijn!"

Na het ontslag van Scott Parker bij Club Brugge moet blauw-zwart op zoek naar een nieuwe coach. Vrijdagmiddag gaf Rik De Mil de persconferentie voor de wedstrijd tegen Standard en deed dat met verve. Vele Club-fans zouden graag ex-KVO-trainer Alexander Blessin naar Jan Breydel zien komen. De Duitser werd begin december ontslagen bij Genoa. In 2021 werd hij nog uitgeroepen tot trainer van het jaar in de Jupiler Pro League. De fans van Club Brugge zouden hem alvast graag zien komen. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets.

Wie is Alexander Blessin? 

De meesten zullen Alexander Blessin kennen van zijn periode bij de kustploeg. In 2020 leidde hij KV Oostende naar een knappe vijfde plek in de Jupiler Pro League. Begin januari 2022 betaalde Genoa een stevig bedrag van twee miljoen euro voor de Duitser. De coach kon er niet voor zorgen dat de Italiaanse ploeg zich kon redden. Dit seizoen kwam er geen verbetering in de Serie B en de ploeg besloot Alexander Blessin op straat te zetten. Misschien zien we hem binnenkort wel terug in de Jupiler Pro League...

Club Brugge-fans over Alexander Blessin 

Ook na het ontslag van Carl Hoefkens was Alexander Blessin al grof wild voor de Club-fans. Het bestuur van de landskampioen besloot toen om Scott Parker aan te stellen als vervanger en daar zullen ze wellicht al spijt van hebben. Vele fans zagen ook toen al in Alexander Blessin de ideale trainer voor Club Brugge.

Onder meer Vincent Kompany, die het uitstekend doet bij Burnley, strooide heel wat lof naar de Duitser over zijn prestaties bij KV Oostende:

Ook interessant