Kijk eens aan: Belgische fans zijn het HELEMAAL eens over CDK na invalbeurt tegen Estland

Na de dramatische partij op het veld van Azerbeidzjan zijn de Rode Duivels erin geslaagd om de rug te rechten. Dinsdagavond stuurden ze Estland met de forfaitscore terug het vliegtuig op. Het werd een avondje waarin enkele individuen hun onversneden klasse aan het Belgisch publiek toonden. Eén daarvan was Charles De Ketelaere. Hij trok de lijn van bij Atalanta door en zette de 5-0 eindcijfers op het bord.

De Ketelaere Rode Duivels Estland

De Ketelaere is het seizoen bij zijn nieuwe club Atalanta uitstekend begonnen: na drie speeldagen deed hij al één keer de netten trillen én was hij goed voor een assist. Dat hij met meer vertrouwen loopt te spelen, was ook tegen Estland duidelijk. Zijn moment van glorie kwam enkele minuten voor tijd: na prachtig werk van o.a. Doku pakte De Ketelaere uit met een geweldige croqueta, om de bal daarna - met ietwat geluk - voorbij de doelman te leggen. De Belgische fans weten het zeker: CDK is back!

"Wat een goal van mijn kleine prins, ik heb hem gemist. De grote Charles De Ketelaere is terug!"

"Een De Ketelaere terug in vorm, is het beste nieuws voor het EK, hij kan de eerste doublure zijn voor Kevin De Bruyne."

De Ketelaere vs Portugal EK U21

Na de uitschakeling op het EK voor beloften van afgelopen zomer, stonden de haters nochtans op de eerste rij om kritiek te geven op De Ketelaere.

"CDK stelt me teleur deze match."

"Openda die alles mist en CDK is waardeloos is."

"Teveel gemiste kansen... En waar is de grote CDK? Onzichtbaar die kerel."

"CDK speelt niet slecht, maar vreselijk."

Reacties op invalbeurt van De Ketelaere tegen Marokko

Op de Wereldbeker in Qatar moest CDK al veel kritiek slikken na zijn invalbeurt tegen Marokko.

Ook interessant