Philippe Clement over 'groot afscheidsfeest' voor Pozuelo

Philippe Clement over 'groot afscheidsfeest' voor Pozuelo

Het thuispubliek neemt zondagavond afscheid van Alejandro Pozuelo (27). 177 wedstrijden speelde hij in het shirt van Racing Genk én hij is van zeer groot belang geweest voor de club. Komt er dan een groot afscheidsfeest voor de Spanjaard?

"Ik zie niet in waarom wij iets speciaals zouden moeten voorzien". Klaar en duidelijk volgens coach Philippe Clement. "Het is zeker niet het moment voor een of andere afscheidstournee. De focus ligt op punten pakken en goed voetbal brengen. Dáár zijn wij mee bezig, met het collectief, niet met het individu."

"Er worden geen grote acties gepland", vertelt OSV-verantwoordelijke Rudy Claessens aan Het Laatste Nieuws. "Wij gaan het supportershart van iedereen de vrije loop laten. Fluiten of applaudisseren, iedereen is vrij om te doen wat hij of zij wil. Maar het spreekt voor zich dat Pozuelo geen bloemen hoeft te verwachten van de fans. Hij is de enige winnaar in dit verhaal, hij heeft gekregen wat hij wou. Meer woorden moeten wij er als supporters ook niet meer aan vuil maken."