Broer Mbappé scoort tegen RSCA op Future Cup, maar verliest daarna 3-1: "He thinks he's Kylian"

Momenteel is in Amsterdam de bekende Future Cup aan de gang. Een jeugdtornooi van Ajax, waar traditiegetrouw bakken talent op de velden staat. Ook Anderlecht - dat het toernooi ooit al won - is van de partij. De Brusselaars speelden zaterdag tegen PSG en keken een opvallende man in de ogen: Ethan Mbappé. De 16-jarige broer van Kylian is er kapitein van het jeugdteam. En hij scoorde ook tegen Anderlecht! Op Twitter was er héél wat te doen over de youngster, want na zijn goal pakte hij uit met exact dezelfde viering als zijn broer.

Ethan Mbappé Future Cup PSG Anderlecht

De goal van Mbappé mocht helaas voor de Fransen niet baten, want Anderlecht won de wedstrijd uiteindelijk met 1-3. Bekijk hieronder het doelpunt:

"En dan verloren ze met 3-1..."

"Lol hij is daar ook nog kapitein."

"Dit is Kylian met dreadlocks."

"Mbappé is gewoon de eigenaar van PSG en maakte zijn broer kapitein."

"Hij denkt dat hij Kylian is."

Ethan Mbappé broer van Kylian PSG

Ethan Mbappé is geboren op 29 december 2006 en is momenteel dus zestien jaar. En jawel, de jonge knaap is wel degelijk de broer van Kylian. Niemand zal iets anders beweren, want ze lijken als twee druppels water op elkaar. Ethan werd net als Kylian opgeleid bij het Franse AS Bondy, maar in hetzelfde jaar als Kylian (2017) trok hij naar Paris Saint-Germain. Daar speelt hij nu nog, voor de U19. Ethan Mbappé is een centrale middenvelder. In tegenstelling tot zijn broer is hij linksbenig.

Ethan Mbappé Youth League en eerste elftal debuut

Bij de familie Mbappé hebben ze blijkbaar goeie genen zitten. Want net als Kylian is broer Ethan een echt toptalent. Amper zestien lentes, maar toch mocht hij in de Youth League al vijf keer opdraven dit seizoen. In de twee duels waarin hij aan de aftrap stond - tegen Maccabi Haifa en Juventus - liet hij ook telkens een assist optekenen. Onlangs maakte Ethan zelfs zijn debuut voor de eerste ploeg van de Parijzenaars, tegen Paris FC. Ethan zette even geleden zijn handtekening onder een contract tot 2024.

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link