Wie is Marie Kindermans, de vrouw van Thorgan Hazard en dochter van ex-RSCA-jeugdtrainer?

Eén van dé transfers van afgelopen zomer in de Jupiler Pro League is zonder enige twijfel deze van Thorgan Hazard naar Anderlecht. Het had heel wat voeten in de aarde, maar op transfer deadline day wist Jesper Fredberg de voormalige Rode Duivel toch te strikken. Dat de paars-witte fans daar heel blij mee waren, hoeven we je niet te vertellen. Thorgan brengt overigens zijn knappe vriendin Marie Kindermans mee. Leer haar hier wat beter kennen.

Wie is Marie Kindermans vrouw van Thorgan Hazard?

Marie Kindermans staat gekend als de vrouw van Thorgan Hazard. Ze werd in 1991 geboren in La Louvière en is twee jaar ouder dan haar man. Ze is ongeveer 1 meter 60 groot, heeft bruin haar en donkere ogen. Marie is de dochter van Johan Kindermans, ex-jeugdtrainer van RSC Anderlecht (geen familie van Jean). Marie groeide op in het Vlaams-Brabantse Beersel en heeft twee broers.

Vrouw Thorgan Hazard

De twee leerden elkaar op erg jonge leeftijd kennen en vormen al sinds 2008 een koppel. In 2016 gaven ze elkaar ook het ja-woord. Samen heeft het koppel twee kindjes, dochters genaamd Elayna en Keïssy. Voor de rest is er erg weinig gekend over Marie, ze deelt ook weinig op sociale media. Toch konden wij bij Voetbalflitsen enkele kiekjes bundelen:

Het hoogtepunt van Thorgan Hazard bij de Rode Duivels? Sowieso zijn héérlijke goal tegen Portugal in de 1/8ste finales van EURO 2020! 

Ook interessant