Gent-fans wild van MOTM na 3-1 winst tegen Standard: "Wanneer krijgt hij een standbeeld?"

Op zondagavond stond er nog een tweede topper op het menu tussen AA Gent en Standard. De Buffalo's wonnen die partij met 3-1 na doelpunten van Tissoudali, Cuypers en een eigen doelpunt van Fossey voor rust. Wilfried Kanga kon in de tweede helft wel nog een keer scoren voor het team van Carl Hoefkens, maar de overwinning voor Gent kwam nooit echt in gevaar. Davy Roef was volgens de Gentse fans de man van de match na twee (!) gestopte penalty's. Ze hadden dan ook een duidelijk positieve mening over hun sluitstuk. Sommigen vinden zelfs dat hij mee moet naar het Europees Kampioenschap in Duitsland. Een overzicht: