Deze overbodige spelers uit de JPL mogen in januari vertrekken, waaronder Trebel en Wesley

Nog een goede week en we beginnen aan een nieuw kalenderjaar. Dat betekent ook de start van een nieuwe transferperiode. En in januari zullen heel wat Belgische clubs zich ongetwijfeld willen roeren op de transfermarkt.

Transfermarkt

Denk maar aan ploegen als Beerschot, Seraing en Zulte Waregem die zich zeker en vast zullen versterken in de strijd voor het behoud. Bovenin zou het ons ook niet verbazen dat er heel wat uitgaande transfers staan te gebeuren. Ploegen als Club Brugge en Anderlecht hebben een erg brede kern en wat spelers op overschot. Denk maar aan Adrien Trebel, Wesley Moraes en Matej Mitrovic. Ook spelers als Govea, Botaka en De Bruyn die in de B-kern vertoeven zullen mogen vertrekken.

Overbodige spelers

Voetbalflitsen maakte een elftal met spelers die amper nog kansen krijgen bij hun ploeg en komende maand kunnen en misschien wel mogen vertrekken. We hebben geen rekening gehouden met jeugdspelers die uitgeleend kunnen worden. Enkel spelers die overbodig zijn en geen toekomst meer hebben bij de club hebben we in het elftal geplaatst.

mogen vertrekken in de jupiler pro league