JPL-revelatie SCHITTERT nu ook bij nationaal elftal, goal én 0-6 winst: "Playing like a baller!"

Vaak zien we dat promovendi een maatje te klein zijn voor het hoogste niveau, maar af en toe spotten we uitzonderingen op die regel. Wie perfect in dat plaatje past, is Westerlo. De Kemphanen speelden afgelopen seizoen voor het eerst in jaren opnieuw in de Jupiler Pro League en wisten heel wat Belgische harten te veroveren met hun fris en aanvallend voetbal. Had daar ook een serieuze voet in: Bryan Reynolds. De Amerikaanse rechtsachter scoorde één keer en verzamelde vijf assists. Genoeg om zich opnieuw in de gratie van zijn nationaal elftal te spelen.

Bryan Reynolds Gold Cup USA

Reynolds mocht op speeldag twee in de poulefase van de Gold Cup - waar ook Leon Bailey zich al liet opmerken - starten tegen St. Kitts and Nevis en deed dat uitstekend. Hij speelde een puike partij en scoorde op zijn verjaardag met een heerlijke knal. Door de 0-6 overwinning en driepunter gaat USA mee aan kop van het klassement, met Jamaica.

"Bryan Reynolds lijkt echt goed. We hebben geen duidelijke back-up rechtsachter en hij lijkt de aangewezen man."

"Bryan Reynolds is zeer goed, maakt me niet uit hoe slecht de tegenstander is.

"Bryan Reynolds man van de match, eindelijk een dynamische rechtsachter die Dest kan matchen."

"Bryan Reynolds speelt als een echte baller vanavond."

"Speel met Reynolds in plaats van die pace-merchant Yedlin, aub."

"Ik zeg het al jaren: Bryan Reynolds is onze toekomstige rechtsachter."

"Als je kijkt naar Bryan Reynolds, dan zie je dat het plafond nog steeds hoog is voor hem. Heeft alles om een goede rechtsachter te zijn, naar mijn mening.

Bekijk hieronder zijn heerlijke goal:

Ook interessant