Opvallend! Watford-fans hebben DUIDELIJKE mening klaar over mogelijke komst Wesley Hoedt

Wesley Hoedt en Anderlecht liggen op ramkoers. De Nederlandse verdediger mag al enige tijd niet meer meedoen met de A-kern en is één van de vele spelers die Anderlecht mogen verlaten. Tot nu toe was er amper of geen interesse in de Nederlander, maar nu zou er toch een ploeg op de proppen gekomen zijn: Watford FC. De kans dat Mogi Bayat hier opnieuw iets mee te maken heeft, lijkt ons groot... Ook al is de transfer nog niet rond, toch lijken de Watford-fans nu al afkerig te staan over zijn komst. 

Watford-fans over mogelijke komst Wesley Hoedt

"Hopelijk niet"

"Mogelijks omdat hij linksvoetig is, maar neen dank u" 

 "Nee bedankt, gewoon weer een cornflakesdooscompetitie-winnaar. Afschuwelijke speler"

 "Volgens Southampton-fans is hij vreselijk"

 "Schijnt niet echt gewaardeerd te worden door de fans"

 "Blijkbaar niet zo goed"

Anderlecht-fans over niet-selectie Hoedt

Het gaat al een eindje niet zo goed tussen Anderlecht en Wesley Hoedt. De breuk ontstond nadat de Nederlander niet opgenomen werd in de selectie van Anderlecht voor de topper tegen Antwerp en moest meetrainen met de B-kern. Nadat hij door coach Veldman op de bank werd gezet in de Conference League-wedstrijd tegen Silkeborg, zou de Nederlander geklaagd hebben over zijn rol en daarom uit de selectie geweerd zijn. De Anderlecht-fans staan volledig achter de keuze van hun coach en hebben een duidelijke boodschap richting Wesley Hoedt: zo snel mogelijk vertrekken!

Wesley Hoedt vs KV Kortrijk 

Toen Anderlecht het eerder dit seizoen opnam tegen KV Kortrijk, maakte de Nederlander voor de zoveelste keer dit seizoen geen al te goede beurt. Gelukkig voor hem kon paars-wit toen wel nog winnen.

Wesley Hoedt vs OH Leuven

Ook tegen OH Leuven viel Hoedt niet in de smaak...

Ook interessant