Chelsea-fans met verstomming geslagen na komst van onbekende Belg: "Who is this guy?"

Niet enkel het EK voor spelers jonger dan 21 draait op volle toeren, maar ook de transferperiode is volop aan de gang. Elk jaar zijn er wel enkele opvallende transfers voor jonge spelers en ook deze transfer past perfect in dat rijtje. Diego Moreira verlaat transfervrij Benfica en gaat aan de slag in de Premier League bij Chelsea. De fans zien zo al dat hun club een tweede jonge speler wegplukt in Europa, maar daar zijn ze duidelijk niet zo blij mee. Ze hebben namelijk schrik dat het horrorseizoen dat net achter hen ligt nog een vervolg zal krijgen met deze transfers.

Diego Moreira Chelsea FC

Maar wie is nu eigenlijk die onbekende aanvaller? Diego Moreira is een Belgische Portugees die geboren werd in Luik op 6 augustus 2004. De aanvaller kan zowel op de linker- als rechterflank uit de voeten en speelt als sinds de U16 voor de Portugese nationale elftallen. Opvallend genoeg speelde Moreira bij de U15 nog voor het Belgisch nationaal jeugdelftal. De flankspeler verliet in 2020 de jeugdelftallen van Standard om zijn geluk te beproeven in Portugal bij SL Benfica, waar hij dit seizoen bij Benfica B mocht aantreden. Vooral in de Youth League heeft de aanvaller er een geweldig seizoen opzitten. In vijftien wedstrijden scoorde hij vijf keer en kon hij zeven assists geven.

Daarnaast bundelden wij ook enkele tweets van de fans van Chelsea over deze nieuwe transfer:

"Jongens, Chelsea FC laat me sprakeloos achter, wat voor soort transfer is dit!"

"Wie is dit nu weer?"

"Wie??? 🤣😂😂"

"Wie is dit ook alweer, zijn het dit soort spelers waarmee we de Premier League willen winnen, ik begrijp Chelsea totaal niet deze transferperiode."

"Wie is dit nu alweer?"

"Welke willekeurige speler is dit nu weer?"

"Wie zijn al die spelers die Chelsea aan het halen is? Ze halen enkel aanvallers links, rechts en centraal..."

Hieronder zie je een video van de kwaliteiten van de Belgische Portugees:

Ook interessant