Einde verhaal? Mertens kan Napoli inruilen voor 1 van deze 3 héél bizarre Premier League-clubs

Het einde van een tijdperk lijkt in zicht. De kans dat Dries Mertens Napoli verlaat, wordt met de dag groter. De 35-jarige Belg speelt er al sinds 2013, maar hij lijkt zich nu toch nog op te maken voor een nieuw avontuur, aangezien hij er niet uitkomt met het bestuur omtrent een nieuw contract. Drie teams uit de Premier League zouden interesse tonen in de aanvaller. 

Mertens naar de Premier League

Zowel Crystal Palace, Newcastle United als Leeds United zien wel iets in de komst van de Belg. Van de drie clubs zou Newcastle de beste papieren hebben, aangezien zij een hoger salaris kunnen aanbieden sinds hun recente overname. Maar de vraag is of Mertens een Engels avontuur ziet zitten, aangezien hij zich uitermate goed voelt in Italië en dus een binnenlandse transfer zou verkiezen. 

Einde van een tijdperk

Zoals hierboven vermeld, is Dries Mertens al sinds 2013 actief bij de Napolitanen. Hij verhuisde toen van PSV Einhoven naar Napoli voor een bedrag van 13 miljoen euro. In een mum van tijd ontpopte hij zich tot publiekslieveling en sterkhouder. Dit seizoen zat hij vaker op de bank dan hem lief was, maar zit hij toch terug aan elf doelpunten en twee assists. 

Ook interessant