Club-fans maken Stef Peeters VOLLEDIG met de grond gelijk na verlies tegen Eupen: "Irritante hond!"

Club Brugge heeft zijn tweede wedstrijd van het seizoen met 2-1 verloren van Eupen. Het kwam na nog geen minuut al op voorsprong via Magnée en de Club-fans gaven vooral Nsoki de schuld voor dat vroege doelpunt. Club kwam via Jutglá nog wel op gelijke hoogte, maar liep weer tegen een achterstand aan via een doelpunt van Prevljak. De Club-fans waren allesbehalve tevreden over het spel van hun ploeg, maar ook over de brutaliteit van Eupen waren ze helemaal niet te spreken.

Club Brugge-fans over Stef Peeters

In de tweede helft kreeg Magnée een rode kaart, maar de fans van de landskampioen hadden ook Peeters er graag afgestuurd zien worden, omdat hij volgens hen constant fouten maakte. Wij bundelden enkele tweets van boze Club-fans.