Alleen maar kleppers: maak kennis met de WK-analisten én commentatoren van Sporza voor WK Qatar

Sinds de bekendmaking van de Belgische selectie voor de Wereldbeker in Qatar, begint de hype toch stilaan wat meer op te leven. Binnen enkele dagen is het zover: zondag trappen Qatar en Ecuador de editie van 2022 op gang. Uiteraard wordt alles een kleine maand lang uitvoerig in beeld gebracht door de mannen van Sporza. Mét Villa Sporza en de nodige commentatoren en analisten. Kom hier te weten wie dat allemaal zullen zijn.

Commentatoren WK in Qatar Villa Sporza

In België lopen er een hele hoop goede commentatoren rond, maar op het WK worden toch de echte kleppers voorgeschoteld. Zullen de komende weken tal van wedstrijden van commentaar voorzien: Filip Joos, Peter Vandenbempt, Eddy Demarez, Aster Nzeyimana, Geert Heremans, Stef Wijnants en Bert Sterckx.

Analisten WK in Qatar Villa Sporza

Ook op komend WK is Villa Sporza van de partij, waar ze matchen grondig gaan voor- én nabeschouwen. Gastheren zijn Imke Courtois (match van 11u), Maarten Van Gramberen (matchen van 14u en 17u) en Karl Vannieuwkerke (matchen van 20u met aansluitend de talkshow Villa Sporza). Uiteraard komen ook tal van analisten aan tafel schuiven: Gert Verheyen, Wesley Sonck, Steven Defour, Heleen Jaques, Arnar Vidarsson, Franky Van der Elst, Youri Mulder, Mo Messoudi, Ruud Vormer & Tomasz Radzinski en nog meer (onbevestigde) namen!

Commentatoren Sporza op WK in Qatar Villa Sporza

 

 

Net binnen