Wie is Leroy Deltour van KICK&RUSH podcast?

Zou er in het Belgisch medialandschap iets bestaan dat de laatste jaren meer aan populariteit won dan de podcasts? Wij durven het te betwijfelen. De voetbalfan kan tegenwoordig op tal van kanalen terecht voor boeiende gesprekken rond eender welke competitie. Denk maar aan de Croqueta podcast van Michael Van Vaerenbergh en Koen Frans. Meer een Premier League-adept? Dan kan je terecht bij de mannen van KICK&RUSH. Eén van de drijvende krachten achter deze podcast, is Leroy Deltour. Leer hem hier wat beter kennen.

Wie is Leroy Deltour?

Leroy Deltour is een Belgische journalist, die momenteel werkt voor Sporthouse Group. Leroy is geboren op 20 januari 1992 en is op moment van schrijven dus 31 jaar. Hij studeerde in het verleden Communicatiewetenschappen, Journalistiek en Business Economics en belandde in 2014 als stagiair bij Sporting Telenet, waar hij de social mediakanalen beheerde. Tegenwoordig werkt hij nog steeds op freelancebasis voor Play Sports, maar zijn full-time werkgever is Sporthouse Group. Hij is er al acht jaar vast in dienst en is inmiddels actief als Operations Director. Velen zullen Leroy echter kennen van de podcast KICK&RUSH...

Leroy Deltour KICK&RUSH podcast

Voor heel wat voetballiefhebbers is - naast de vaderlandse competitie - de Engelse Premier League dé favoriete league om volgen. En uiteraard kan er tegenwoordig geen podcast ontbreken om dit thema ruimschoots aan te kaarten. Dan ben je aan het goede adres bij de mannen van KICK&RUSH podcast. Vaste gasten Tim Wielandt, Leroy Deltour en Jelle Tack (en stand-in Jakob Vermandere) nemen je wekelijks mee in het reilen en zeilen van de Premier League. Een echte aanrader voor mensen die de Premier League een warm hart toedragen. Leroy zelf staat gekend als een levensgenieter, die vaak mensen aan het lachen maakt.

Vorig weekend was er nog de afscheidsmatch van Leroy Deltour:

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link