Wie is Jelle Tack, commentator bij Play Sports en bekend van podcast KICK&RUSH?

Wie voetbalcommentator zegt, denkt over het algemeen al heel snel aan de gevestigde waarden als Filip Joos en Peter Vandenbempt. Maar wij Belgen zijn behoorlijk verwend op dat vlak, want daarnaast zijn er nog tal van toppers in hun vak die vooralsnog minder naam en faam hebben. Eén daarvan is Jelle Tack. Leer hem hier wat beter kennen.

Wie is Jelle Tack commentator Play Sports?

Wie een abonnement bij Telenet heeft en vaak voetbal kijkt bij Play Sports, heeft de naam Jelle Tack ongetwijfeld al horen vallen. De man is al jaren een vaste stem onder de commentatoren. Vaak voor de Jupiler Pro League, maar nog meer bij matchen in de Premier League. Jelle behaalde een bachelordiploma in het Communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool te Gent en ging daarna aan de slag als video journalist bij Medialaan. Inmiddels is hij al ruim elf jaar aan de slag als journalist/commentator/eindredacteur bij Play Sports en Woestijnvis.

Jelle Tack KICK&RUSH podcast

Voor heel wat voetballiefhebbers is - naast de vaderlandse competitie - de Engelse Premier League dé favoriete league om volgen. En uiteraard kan er tegenwoordig geen podcast ontbreken om dit thema ruimschoots aan te kaarten. Dan ben je aan het goede adres bij de mannen van KICK&RUSH podcast. Vaste gasten Tim Wielandt, Leroy Deltour en Jelle Tack (en stand-in Jakob Vermandere) nemen je wekelijks mee in het reilen en zeilen van de Premier League. Een echte aanrader voor mensen die de Premier League een warm hart toedragen. 

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link